Σήμερα Κυριακή των Αγίων Πάντων, κατά την οποία η Εκκλησία μας εορτάζει όλους τους Αγίους, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θήρας Αμοργού και νήσων κ. Αμφιλόχιος, ευρισκόμενος στην Αθήνα προκειμένου να τελέσει το μυστήριο της Βαπτίσεως του τέκνου του διακόνου του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Καλλιθέας π. Ιωάννη Καβανάλ, χοροστάτησε του Όρθρου και τέλεσε το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κυνοσάργους, όπου σχεδόν επί 30 χρόνια διηκόνησε ως ιερατικώς προϊστάμενος.
Κατά την διάρκεια του Κοινωνικού αναγνώστηκε η διατεταγμένη από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος εγκύκλιος με θέμα ” Τα χαρίσματα του Αγίου Πνεύματος και οι ψευδοπροφήτες”.
Προ της απολύσεως ο Σεβασμιώτατος, αφού ευχαρίστησε τους ιερείς και τους πιστούς για την αγάπη, με την οποία τον περιβάλλουν διαρκώς, αναφέρθηκε στο λόγο για τον οποία έχει οριστεί η Κυριακή μετά την Πεντηκοστή να είναι αφιερωμένη στους Αγίους Πάντες καθώς και στην πρόκληση και πρόσκληση που θέτει σε όλους μας η Εκκλησία σήμερα να μπορέσουμε να φτάσουμε στην αγιότητα, ενώ ζήτησε την προσευχή του αγαπητού λαού της ενορίας για την ενίσχυση του στη διακονία, που του εμπιστεύθηκε η Εκκλησία.